luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. «Fermecat» de 2.100 de lei

A mers la vrăjitoare pentru a-şi rezolva unele probleme, dar a plecat cu mai multe. Un bărbat de 43 de ani, din Craiova, a mers, pe 10 iulie, la o vrăjitoare pe strada ”Bărbăteşti”.
I-a dat 2.100 de lei, însă după ce “farmecele” nu şi-au făcut efectul a mers la poliţie. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a dat banii de bunăvoie, mai târziu însă şi-a dat seama că a fost înşelat.

În data de 10 iulie 2014, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 43 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.00, s-a deplasat la un imobil situat pe strada Bărbăteşti din Craiova pentru a i se efectua servicii de vrăjitorie, după ce în prealabil stabilise o întâlnire cu o persoană de sex femeiesc, iar aceasta i-a luat o sumă de bani şi refuză să o restituie. Deplasându-se la imobilul respectiv, oamenii legii nu au găsit nici o persoană care să corespundă semnalmentelor date de către partea vătămată, însă în urma verificărilor efectuate au identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Cristina I., de 27 ani din Craiova.
IPJ DOLJ

Poliţiştii au identificat-o, ieri, pe femeia de 27 de ani din Craiova şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, tânăra fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica