sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naicu are încredere în echipă: «Trebuie să începem cu dreptul»

CS Podari a reuşit în sezonul trecut să supravieţuiască în eşalonul trei şi să nu înregistreze o performanţă negativă imediat după promovare. În fine, şi cu o retrogradarea sportivă, podărenii ar fi putut reveni în Liga a III-a ca urmare a schimbării sistemului competiţional şi retragerii formaţiilor. Menţinerea în ultima ligă naţională i s-a datorat într-o anumită măsură şi antrenorului Victor Naicu care a preluat echipa neoficial în ultima sută de metri şi i-a redat încrederea necesară pentru a izbuti victorii.
În acest an, CS Podari îşi propune să nu mai întâmpine aceleaşi emoţii la sfârşit de sezon. De fapt, acesta va fi principalul obiectiv, evitarea de la retrogradare şi încercarea avansării cât mai în faţă în clasament. Deşi vor avea un program dificil în primele etape, liderul băncii tehnice este încrezător că vor ţine cu brio piept colegelor de serie.

Nu se tem de primele meciuri

Sunt mulţumit de cum se prezintă băieţii. Pregătirea de vară a decurs bine şi eu am încredere că vom începe cu dreptul această ediţie de campionat. Pentru mine e foarte important să jucăm bine încă din primele meciuri, pentru moralul jucătorilor, pentru încrederea pe care o vor căpăta. Este probabil cea mai echilibrată serie din Liga a III-a şi noi avem un program destul de dificil în primele săptămâni.  Vom juca acasă cu FCM Târgovişte, o echipă bună, apoi ieşim la Titu, unde Rică Neaga a creat o formaţie competitivă, după aceea avem o întâlnire dificilă pe teren propriu cu gruparea din Afumaţi care şi-a propus pentru acest sezon promovarea. Nu ştiu dacă putem să ne alegem echipe modeste din această serie, de asta eu consider că este o serie foarte echilibrată. Obiectivul nostru principal va fi evitarea retrogradării şi o clasare cât mai bună.
A declarat Victor Naicu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Posibile achiziţii în ultima sută de metri

Despre lotul pe care îl are la dispoziţie tehnicianul consideră că este unul valoros, competitiv, dar mai aşteaptă nume noi până la startul campionatului.

Au mai venit jucători în această vară, au mai plecat. Suntem în discuţii cu nişte jucători, sperăm să mai legitimăm până la debutul noului sezon. Valoarea echipei o dau şi jucătorii care intră pe parcursul meciului, deci trebuie să formăm un nucleu solid de jucători. Oricum, sunt mulţumit de lotul pe care îl am în acest moment la dispoziţie, pentru că este compus din fotbalişti valoroşi, cu experienţă.
A adăugat Naicu

În altă ordine de idei, pentru prima etapă vor fi incerţi Murgan şi Alex Stoica care acuză probleme medicale.

Politica