vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale

Activitatea poliţiştilor din cadrul formaţiunilor rutiere desfăşurată ieri s-a concretizat prin efectuarea unei acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor, aplicarea 68 sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 sunt pentru nerespectarea regimului de viteză pe un anumit sector de drum şi au fost aplicate 139 puncte penalizare. Totodată, în urma activităţilor întreprinse au fost reţinute 5 permise de conducere.

De asemenea, poliţiştii au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, accidentelor de circulaţie, pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice. Cu această ocazie, au fost legitimate 106 persoane şi controlate 65 de autovehicule, fiind aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7520 lei.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru creştere gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni în municipiul Drăgăşani. Astfel, au fost legitimate 59 persoane, au fost verificate 39 de autovehicule şi aplicate 17 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3345 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica