sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severineni prinşi cu droguri la Timiş

Poliţiştii de la antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea Crimei Organizate Timişoara au prins ieri în autogara din Arad trei suspecţi implicaţi, într-un dosar de trafic internaţional de droguri. Suspecţii, din Drobeta-Turnu-Severin, au fost prinşi în flagrant exact când s-au întâlnit cu cărăuşul reţelei, care abia sosise din Italia cu autocarul.

În bagajele acestuia au fost descoperite trei kilograme de cannabis, care  urma să fie vândute pe piaţa neagră din Timişoara.
Cercetările poliţiştilor au condus la concluzia că marfa a fost cumpărată cu banii unui student marocan de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara. Acesta plătit cei 5.000 de euro pentru drogurile care au fost cumpărate din Italia.

Dacă nu ar fi fost prinşi, membrii reţelei ar fi scos din această afacere triplu, adică 15.000 de euro. Marocanul şi ceilalţi trei suspecţi, din Drobeta Turnu Severin, mutaţi la Timişoara, au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri, iar cercetările continuă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica