luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filiaşiul rămâne lider

Meci interesant la Filiaşi, unde actualul lider a întâlnit locul secund al ierarhiei. Partida a atras atenţia localnicilor, care au fost prezenţi într-un număr considerabil  pentru o partidă de nivel judeţean. Interesul publicului pentru acest derbi judeţean a fost răsplătită de jucători pe gazon, care nu au mimat fotbalul. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce calafetenii reuşiseră să intre la cabine la timona jocului, graţie golului înscris de Drăguşin(19). Însă gazdele au găsit resursele necesare în a doua parte pentru a păstra cel puţin un punct, Răducanu(64) păstrând Filiaşiul pe prima poziţie a ierarhiei.

De menţionat este faptul că la începutul partidei, jucătorii Dunării Calafat au intrat pe teren purtând tricouri pe care erau înscrise „free Gică Popescu”, arătând un semn de solidaritate faţă de emblema fotbalului calafetean.
Altfel, în al doilea joc de calibru al etapei a XVII-a, de la Bechet, dintre echipa locală şi Dunărea Bistreţ, rezultatul final nu a ajutat echipa veteranilor Naicu şi Mieilă să îşi recupereze a doua poziţie în clasament, partida încheiându-se cu o remiză, scor 2-2. Altfel, această rundă a consemnat etapa egalurilor în prima ligă judeţeană. În afara celor două derbiuri, alte două partide nu şi-au putut desemna învingătorii, respectiv duelul dintre Victoria Celaru şi Recolta Ostroveni(3-3), dar şi întâlnirea din subsolul clasamentului dintre Desa şi Melineşti(1-1).

Singurele victorii s-au înregistrat la CSU II Craiova – CS Işalniţa(7-0) şi prin izbânda surprinzătoare a cârcenilor pe „Electroputere”, împotriva Prometeului. În altă ordine de idei, partida dintre Unirea Leamna şi Progresul Segarcea nu s-a putut disputa, deoarece terenul echipei gazdă a fost impracticabil la ora jocului, iar meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica