vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tăriceanu ameninţă: Nu avem candidat comun, ne gândim la o altă alianţă

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că, în cazul în care nu va fi decis un candidat comun pentru prezidenţiale al PSD-ALDE, atunci partidul pe care îl conduce va căuta o altă formulă de alianţă, posibil cu Pro România.

”Dacă nu vom reuşi să avem un candidat comun cu PSD, sigur după 22 iulie vom configura o alianţă care să aibă şanse. Da, voi vedea dacă putem găsi o altă formulă de alianţă care să ne crească şansele. Poate să însemne Pro România, da”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică seară, la un post tv.

PSD ia în considerare un candidat propriu la prezidenţiale, candidat unic PSD-ALDE sau un prezidenţiabil din afara partidului, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În sondaje sunt introduşi cei care şi-au anunţat intenţia de a candida pentru un mandat la Cotroceni, precum şi o întrebare deschisă despre un posibil candidat din exteriorul formaţiunii.

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidenţiale, în Congresul de sâmbătă al partidului.

ALDE se va reuni, luni, în şedinţa Biroului Politic, de la ora 13.00, la Parlament, potrivit unui anunţ de presă al partidului.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleşoianu, senatorul Şerban Nicolae.

Politica