vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu șase victime pe centura Caracalului. Trei sunt copii

Șase persoane, printre care trei copii, au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier pe centura de ocolire a municipiului Caracal, cu două mașini implicate. Unul dintre șoferi se afla sub influența băuturilor alcoolice. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce un conducător auto care se deplasa din direcția Caracal-Redea, la intersecția cu ruta ocolitoare a Caracalului, nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și a pătruns în intersecție fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa pe direcția Craiova-Alexandria. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla oprit la „Stop”.
Polițiștii mai spun că, în urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto care se deplasa pe direcția Craiova-Alexandria a rezultat o concentrație de 0,14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.
„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.
Trei copii care se aflau în mașina acestuia au fost răniți. În total șase persoane au fost rănite în accident.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș, a declarat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu traumatism la membrul inferior, o minoră în vârstă de patru ani cu atac de panică și o altă minoră în vârstă de nouă ani cu traumatism la membrul inferior stâng, plagă la pometele stâng, toți din comuna Bucovăț, județul Dolj, au fost asistați medical și transportați de echipajul SMURD Caracal la CPU Caracal.
Mama copiilor, cu traumatism la maxilarul inferior, și un minor în vârstă de doi ani cu atac de panică, din comuna Bucovăț, județul Dolj, au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la CPU Caracal.
Totodată, un bărbat în vârstă de 50 ani, șoferul din celălalt autoturism, conștient, fără urmă de traumă nu a necesitat îngrijiri medicale.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica