vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mircea Scheau pune umărul la revenirea fotbalului slătinean în competiţiile naţionale

Fotbalistul din defensiva echipei CSM Slatina, Mircea Scheau, jucător cu prezenţe în Liga a II-a, nu a continuat cu nou-promovata în eşalonul al treilea, Flacăra Horezu, pentru a evolua în tricoul echipei din oraşul natal. Fundaşul central de 22 de ani este încrezător în atingerea obiectivului, fiind de părere că s-a format un lot bun, care va deveni omogen în cel mai scurt timp.

Fostul fotbalist al grupării FC Olt, fundaşul Mircea Scheau, a promovat în acest sezon cu Flacăra Horezu, acolo unde a evoluat, de asemenea, slătineanul Gabriel Precup. Cei doi au revenit acasă, pentru a pune umărul la revenirea fotbalului slătinean în competiţiile organizate la nivel naţional.

Jucătorul de 22 de ani este încrezător în atingerea obiectivului, promovarea în Liga a III-a, însă este convins că meciurile de la nivelul campionatului judeţean nu trebuie tratate cu superficialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am venit cu gândul de promovare. N-ar trebui să avem probleme în atingerea obiectivului, dar trebuie să luăm serios fiecare joc în parte. Mă bucur că am revenit acasă, este un grup unit, iar relaţiile de joc încep uşor, uşor să se închege. Săptămâna aceasta avem două antrenamente pe zi, ne pregătim intens pentru noul sezon”, a precizat componentul echipei de fotbal CSM Slatina, Mircea Scheau.

Fundaşul grupării CSM Slatina, Mircea Scheau, a mai evoluat, înainte de a ajunge la formaţia vâlceană Flacăra Horezu, pentru Sporting Roşiori. În această vară, acesta a obţinut licenţa după finalizarea studiilor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova.

Politica