vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Jandarmii au prins mai mulți hoți de curent electric

La Mehedinți, în cadrul unei acțiuni comune pe linia prevenirii și combaterii racordărilor ilegale la rețeaua de distribuție a energiei electrice, au fost depistate trei persoane care sustrăgeau energie, prin folosirea unor instalații improvizate.

Jandarmii, împreună cu specialiștii din cadrul societății Distribuție Energie Oltenia S.A., au identificat în municipiul Drobeta Turnu Severin un bărbat și două femei care foloseau instalații clandestine artizanale conectate direct la rețea, fără ca energia electrică să fie contorizată de către furnizor.

În urma constatărilor, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul penal şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 92 alin.2 din Legea nr.123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale. Documentele au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica