marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

OLT. Trafic rutier pe un singur sens pe un drum judeţean. 50 de case, fără energie electrică

Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens în judeţul Olt, pe DJ 679 Seaca-Văleni, din cauza zăpezii troienite pe carosabil, iar 50 de gospodării sunt nealimentate cu energie electrică.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că, la ora transmiterii acestei știri, utilajele pentru deszăpezire acționează în zonă.
„Nu sunt probleme deosebite la nivelul județului. Se circulă în condiții de iarnă. Sunt peste 60 de utilaje care acționează pe Drumurile Naționale și Județene”, a mai afirmat Băsășteanu.
În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, este un punct de transformare afectat, iar din această cauză sunt aproximativ 50 de consumatori nealimentați în comuna Izbiceni.
Judeţul Olt se află sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu, valabilă pentru intervalul 26 februarie, ora 3.00 – 1 martie, ora 10.00, fenomenele vizate fiind val de frig ce se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, precum și ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă.
foto arhiva

Politica