vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova începe turneul de pregătire de la Râmnicu Vâlcea

Revenite de curând în Craiova după ce au încheiat la finalul lunii iulie cantonamentul susținut în Grecia, handbalistele craiovene vor lua astăzi startul într-o competiție de pregătire la Râmnicu Vâlcea. Timpul petrecut în stagiunea de pregătire a fost unul benefic pentru gruparea craioveană, conform spuselor antrenorului Bogdan Burcea, care a fost încântat de evoluția fetelor lui în perioada cantonamentului.

Fetele chiar s-au implicat și au muncit din greu. Sunt fericit că am încheiat această parte a pregătirii cu toate fetele sănătoase. Sper ca în perioada următoare să primim același lucru din partea lor”, a declarat Burcea, pentru Divizia Locală Craiova.

Acum, pentru fetele de la SCM Craiova urmează o serie de turnee de pregătire. Prima competiție de acest gen va începe astăzi la Râmnicu Vâlcea, unde craiovencele vor întâlni echipa gazdă HCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și HC Zalău. Meciurile vor avea loc astăzi și vineri, urmând ca SCM Craiova să joace azi de la ora 12.00 cu HCM Râmnicu Vâlcea, de la ora 17.00 cu cu HC Zalău și mâine de la ora 10.00 cu Măgura Cisnădie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O echipă puternică din Europa așteptată la Cupa Craiovei

După ce va încheia turneul de la Râmnicu Vâlcea, echipa craioveană va mai disputa alte două competiții de pregătire, plus alte două jocuri amicale separate. Între 10 și 12 august se va deplasa la Sânicolau, unde va întâlni două echipe maghiare, Siofok KC și Bekescsaba ENKSE, iar între 18 și 20 august va avea loc Cupa Craiovei, la care oficialii clubului din Bănie așteaptă să vină și o putere a Europei, formația Hypo Viena.

În afara turneelor vom mai juca două partide amicale cu vecinii noștri de la Slatina. Așteptăm și confirmarea echipei Hypo Viena care și-a prezentat intenția de a participa la Cupa Craiovei”, a mai spus antrenorul Burcea.

 

Politica