sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Gorj, anchetă la DGASPC. O minoră ar fi fost agresată de supraveghetori

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunțat, miercuri, că a deschis o anchetă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Vizat este un Centru de Asistenţă Socială din Târgu Jiu, unde se pare că o minoră ar fi fost agresată fizic și verbal de doi supraveghetori. Fata, în vârstă de 14 ani, ar fi primit câteva corecții fizice.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale s-au autosesizat, vor face verificări şi vor dispune măsurile impuse.

Conform igj.ro, în ultimele luni sunt sesizate din ce în ce mai multe nereguli legate de ceea ce se întâmplă la DGASPC Gorj. Din păcate, măsurile care ar trebui luate întârzie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La un abuz am asistat și eu împreună cu soția mea. Într-o zi mă aflam în vizită la cineva dintr-un centru al DGASPC Gorj și la un moment dat am observat cum un copil care avea grave probleme de sănătate a fugit în curtea instituției sub formă de joacă. Reacția doamnei care trebuie să îl supravegheze a fost un demnă de filmele horror. A venit după el și l-a luat la o serie de palme. A făcut soția mea reclamație la directorul general Dumitru Cotrună. (…) Am primit răspuns ca vor analiza situația. Ulterior am aflat că a analizat-o atât de bine încât nu s-a întâmplat nimic, mai ales ca nu am mai primit nimic cu soluționarea faptei”, a scris, pe rețeaua de socializare, un cititor al cotidianelor locale din Gorj, confor sursei citate.

 

Politica