vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copii răniţi de un şofer, în Țuglui

O tânără, de 18 ani, şi un minor, de 14 ani, au fost răniţi, după ce un şofer a intrat cu maşina în banca pe care aceştia stăteau. Accidentul s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în Țuglui. După producerea accidetului, şoferul a fugit.

În jurul orei 23.45, F. COSTINEL, 28 de ani, din Podari, judeţul Dolj a condus o autoutilitară, pe strada Bisericii din comuna Ţuglui şi, ajuns la intersecţia cu strada Principală din aceeaşi localitate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă lovind gardul unui imobil şi o bancă din faţa porţii, pe care se aflau doi tineri.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a numitei ALEXANDRA A., de 18 ani, din comuna Ţuglui, Dolj, care se afla pe bancă în faţa porţii şi rănirea uşoară   a lui N.D., de 14 ani, din aceeaşi localitate, care se afla tot pe bancă. Imediat după comiterea accidentului F.COSTINEL a părăsit locul accidentului, lăsând  autoturismul la faţa locului”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier Craiova ajunşi la faţa locului, şi depistat la scurt timp pe şofer.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, astfel că a rezultat o concentraţie  de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.Astfel, poliţiştii l-au condus pe craiovean la Spitalul Clinic Judeţean unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, iar în baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pe şofer pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului”, a mai transmis IPJ Dolj.

Poliţia doljeană mai precizează că în urma analizelor toxcologice efectuate s-a stabilit că avea o alcoolemie de1.60, respectiv 1.45 g/l alcool în sânge.

Prietenii fetei rănite: Alexandra are nevoie de sânge

Prietenii Alexandrei, fata, de 18 ani, rănită grav în accident, fac apel la cei care au grupa de sânge o1 pozitiv să meargă să doneze.

Alexandra a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova cu o puternică hemoragie internă, scriu prietenii ei, pe facebook.

În prezent aceasta se află în comă, are fractură de bazin si are nevoie urgentă de sânge pentru a putea fi operată! Pentru a-i acorda Alexandrei o șansă reală la viață avem nevoie urgentă de ajutorul vostru!
Alexandra are nevoie urgentă de grupa o1 pozitiv, dar dacă puteți dona sânge, vă rugăm să o faceți INDIFERENT de grupa sanguină pe care o aveți! La donare trebuie doar să precizați pentru cine donați: ALEXANDRU LAURA ALEXANDRA, Craiova, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Secția Reanimare. Recoltarea de probe se face între orele 8-14.
Vă mulțumim și sperăm ca împreună să o putem ajuta! Împreună pentru ALEXANDRA!”-este apelul prietenilor Alexandrei.

Politica