vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucigaşul lui Gălbenuşe, la judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a finalizat urmărirea penală în cazul boxerului Cristian Gălbenuşe ucis pe 12 iulie.

Autorul, Florian Gulie este acuzat de omor calificat. Nelu Ilie şi Robert Marian Ciucă sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunea de tentativă de omor şi pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Toţi trei au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

“Prin rechizitoriul din data de 6 august 2014 au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv autorii G.F. (Gulie Florin, n.r.) pentru comiterea infracţiunii de omor calificat prin cruzimi faţă de victima G.M.C. (Gălbenuşe Mihăiţă Cristian, n.r.), tentativă de omor faţă de persoana vătămată N.I., tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precum şi C.N.I. (Ciucă Nelu Ilie, n.r.) şi C.R.M. (Ciucă Robert Marian, n.r.) pentru complicitate la infracţiunea de tentativă de omor şi pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.” Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

În dimineaţa zilei de 12 iulie, tânărul boxer de 25 de ani, Cristian Gălbenuşe, a fost ucis cu lovituri de cuţit pe terasa unui local din Slatina, în urma unui conflict la care au participat mai multe persoane. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a solicitat, la scurt timp după comiterea crimei, arestarea preventivă a lui Florian Gulie, cercetat pentru infracţiunea de omor.

 

Politica