vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judecătoria Craiova s-a adaptat poftelor Olguţei Vasilescu

Deşi este o procedură care trebuia să se judece cu celeritate, avocatul primăriţei, Radu Marinescu, specialist în tergiversări şi tertipuri avocăţeşti a obţinut un nou termen de judecată cu ajutorul judecătoarei Mincă Marcela care i-a satisfăcut cerinţele «celebrului avocat».

Deşi reprezentanţii clubului de fotbal Universitatea Craiova au solicitat instanţei să se pronunţe luni, deoarece lipsa de folosinţă a bazei «Ion Oblemenco» crează grave prejudicii clubului, magistratul nu a ţinut cont de aceste doleanţe şi a amânat pronunţarea pe o excepţie invocată în mod şicanatoriu de Primărie, cu privire la calitatea de administrator a lui Adrian Marin  Mititelu.

Menţionăm că această excepţie a fost invocată de către Primărie în toate procesele existente pe rolul instanţelor judecătoreşti, în care toţi magistraţii au respins respectiva excepţie de pe scaun, deoarece există numeroase dovezi că nu i s-a ridicat dreptul de administrare şi ca atare această invocare nu este decât un tertip ieftin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate aceste dovezi în mână, în prezenţa judecătoarei Mincă, Universitatea Craiova a rămas cu buza umflată, deoarece magistratul a considerat că îi trebuie timp să se pronunţe şi ca atare a rămas în pronunţare pe acest aspect!!

Toată această tevatură are ca scop amânarea judecăţii cauzei pentru a împiedica clubul de fotbal Universitatea Craiova să intre în cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco» şi să-şi desfăşoare activitatea.

Reamintim că Universitatea Craiova deţine o decizie irevocabilă în acest sens dată de Tribunalul Dolj, însă nerespectată de Municipiul Craiova, care sub autoritatea primarului Lia Olguţa Vasilescu sfidează legea în mod incredibil.

Prin urmare, speranţele clubului Universitatea Craiova ca această cauză să se soluţioneze luni, 3 martie 2014, s-au năruit prin decizia dată de judecătoarea Mincă Marcela care pur şi simplu nu a vrut să judece cauza în niciun chip.

Odată cu această soluţie nelegală şi imorală, şansele de revenire pe «Ion Oblemenco» în următoarea perioadă de timp utilă sunt aproape nule, deoarece următorul termen va fi undeva peste 3-5 săptămâni sau chiar mai mult.

Este limpede că, pe fond, Universitatea Craiova ar fi caştigat procesul, deoarece are o sentinţă irevocabilă în acest sens şi că tergiversarea şi tertipurile Primăriei Craiova cu ajutorul magistraţilor a rămas soluţia ideală de blocare a clubului.

Bănuim că acest gen de magistraţi sunt pe gustul Olguţei Vasilescu care a reuşit prin atacurile la adresa justiţiei date după ce Tribunalul Dolj a admis reintegrarea Universităţii Craiova în cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco», să intimideze magistraţii de la instanţele de pe raza judeţului Dolj, altfel nu se justifică decizia superficială luată de judecătoarea în cauză, având în vedere contextul şi urgenţa speţei.

Evoluând astfel acest proces probabil că judecătoarea Marcela Mincă îi va da dreptate Universităţii Craiova atunci când campionatul se va termina şi astfel actul de justiţie rămâne o utopie.

Politica