marți, octombrie 22, 2024

Ultima ora

Sport

Severinean „fugărit” de polițiști

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin le-a dat de furcă polițiștilor din Șimian. Au fost nevoiți să îl urmărească, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul lor. Au reușit să îl prindă și au constatat că era băut și nici nu avea permis de conducere.

“Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, pe D.J. 607A, în localitatea Cerneți, iar conducătorul auto ar fi refuzat să oprească.
Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe DJ 607 A, ulterior pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, iar la intersecția străzilor Călărași cu Nicu Cernăianu, autoturismul a fost oprit.

Din verificările efectuate, la volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din mun. Drobeta Turnu Severin, care nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit IPJ Mehedinți.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Politica