vineri, iulie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Micii românești au ajuns pe Broadway. „Litălșii” vor fi produși chiar în SUA

O companie din România a
încins grătarele pe Broadway, după ce a lansat micii „Litălși” la New
York, primind deja invitația de a-i produce în SUA. Citește mai
mult la:
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/foto-s-au-incins-gratarele-pe-broadway-o-companie-anunta-ca-micii-romanesti-vor-fi-produsi-chiar-in-sua-21632545?mibextid=xfxF2i&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2wTXhSe2MKp–xP7fsyeJevwYIE57Xhd9MVlYWaH3ZDmIKCxIRxsFDyN4_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcwInformaţiile
publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de
caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de
la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul
de autor.

O companie din România a încins grătarele pe Broadway, după ce a lansat micii „Litălși” la New York, primind deja invitația de a-i produce în SUA.

Peste 6.000 de mici au fost oferiți celor 80.000 de vizitatori la cea de-a 23-a ediție a evenimentului “Romania Day on Broadway”. Compania brașoveană, CarmOlimp, a investit peste 1,5 milioane de euro în dezvoltarea și lansarea noului brand de mici în “orașul tuturor posibilităților”, scrie profit.ro

“M-am implicat cât de mult am putut în organizarea și promovarea acestui festival, pe de o parte, și în lansarea unui produs autentic și de calitate, de cealaltă parte. Surpriza este că am fost invitați să colaborăm cu chef-ul unui restaurant cu o stea Michelin din Manhattan pentru a ne produce rețeta proprie de mici local, livrând astfel un produs proaspăt și de calitate, așa cum vor fi toți “Litălșii”. Prin acest brand vreau să arăt ce înseamnă un produs superior, de calitate, în care awerness-ul este mai important decât profitul, acești mici fiind creați pentru a fi un brand internațional și pentru HoReCa, un produs premium”, a declarat Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Cred că este foarte important să ne creăm o legătură cu Statele Unite, una dintre cele mai mari puteri economice din lume, Carmolimp fiind, în momentul de față, foarte aproape de a distribui micii românești în comunitățile de români din SUA. Acum stabilim ultimele detalii și în câteva luni vom vedea “Litălși – niște mititei” pe rafturile magazinelor tradiționale din America”, a adăugat el.

Evenimentul “Romania Day on Broadway” a avut loc prima dată în anul 2000 și este organizat de Ambasada României din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Roman. La ediția din acest an, care a avut loc pe 16 iunie, au fost peste 500.000 de participanți și a avut un program prin care au fost prezentate obiceiurile și tradițiile românești.

Foto: arhivă

Politica