luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Accident la Deveselu. 4 oameni au ajuns la spital

4 persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în comuna Deveselu. Nu mai puțin de 3 mașini au fost implicate în evenimentul rutier. La volanului unuia dintre autovehicule se afla o femeie în vârstă de 37 de ani, din Craiova.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj și un autoturism condus de o tânără de 28 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt”, informează oamenii legii.

În urma evenimentului rutier, 4 persoane, respectiv cei trei conducători auto și un pasager, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se specifică într-un comunicat al IPJ Olt.

Politica