duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Alexandru Crețu a semnat: „Nu-mi place cu forța”

Alexandru Crețu urma să îți încheie contractul cu CSU Craiova, în această vară. Mijlocașul a avut mai multe oferte din Liga 1, iar Mihai Rotaru a văzut exact câți bani ar fi primit fotbalistul de la formațiile care l-au contactat. Totuși, Crețu a ales să rămână printre alb-albaștri și să încerce să câștige titlul, în sezonul viitor.

Mihai Rotaru a anunțat că Alexandru Crețu a semnat deja prelungirea contractului și că rămâne încă 3 ani la CSU Craiova. Patronul trupei din Bănie a fost încântat de faptul că mijlocașul a acceptat oferta oltenilor, chiar dacă aceasta a fost mai slabă față de propunerile pe care le-a primit de la alte echipe din Liga 1.

Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opțiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova și apreciez mult că și-a dorit să rămână. I-am dat mai puțin, i-am zis că nu merge. Erau oferte reale. Apreciez mult faptul că și-a dorit mult să rămână în continuare. Nu-mi place cu forța”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica