duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova îl vinde pe Andrei Ivan: „Plec oriunde”

CSU Craiova a primit o ofertă pentru Andrei Ivan, iar clubul din Bănie e gata să îl vândă pe atacant, în această vară. Meciul dintre alb-albaștri și clujenii de la „U” ar putea fi chiar ultimul, pe stadionul „Ion Oblemenco”, pentru Ivan. Conform ProSport, gruparea din Oltenia ar urma să încaseze 3 milioane de euro, pentru jucătorul din ofensiva echipei, care este dorit la o formație din țările arabe.

Mihai Rotaru spune că e dispus să vândă mai mulți titulari, dacă ofertele vor fi bune. Totuși, patronul alb-albaștrilor spune că astfel de mutări sunt condiționate și de rezultatul din partida de baraj, cu U Cluj.

„Nu discutăm despre plecări. Cel mai important meci este peste 3 zile. Vom vedea ce se va întâmpla cu Andrei Ivan, cu Alex Mitriță, Nicușor Bancu sau Vlad Screciu. Nu discut despre plecări sau veniri acum. Există o probabilitate pentru orice jucător să plece sau să rămână. Planurile le vom face după meciul de duminică. Una este să știi că mergi pe încă un front și alta e să te axezi pe campionat și cupă”, a explicat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrei Ivan spune că ar pleca oriunde, numai să primească o ofertă bună atât pentru el, cât și pentru club. Atacantul crede că va rămâne la Craiova, dacă Mihai Rotaru nu va fi mulțumit de propunerile primite.

Nu am avut un sezon bun, doar în ultimele 6-7 meciuri am jucat bine, am şi marcat. Ne bucurăm pentru Anzor. Eu i-aş trimite pe toţi la naţională de la noi, dar vom vedea. Nu cred că e adevărat că am fost curtat de echipe din Bundesliga, nu ştiu nimic. La finalul anului găsim mereu scuze, dar la anul nu mai e loc de scuze, trebuie să fie anul nostru. Eu zic că rămân la Craiova, mai am trei ani contract. Dacă o să fie oferte bune, normal că mi se va da drumul să plec. Aş pleca oriunde” a declarat Andrei Ivan, conform ProSport.

Politica