joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Lupii și-au luat revanșa cu Municipal Galați

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 au jucat cu sabia deasupra capului meciul al doilea contra moldovenilor de la Municipal Focșani.

Oaspeții aveau deja 1-0 după prima confruntare și deveneau favoriți clari la salvarea de la retrogradare în cazul unui nou succes. Partida a doua a fost, însă, total diferită pentru elevii lui Hristu Șapera, care nu le-au dat șanse adversarilor. Primul sfert a fost echilibrat și la prima pauză mică Lupii Negri au mers în avantaj de un atac, 25-23.

Până la pauza mare, avansul s-a mărit după ce Olisemanka și compania s-au impus cu 36-26. Municipal Focșani a încercat să intre în calcule și a câștigat sfertul al treilea, 21-20 dar nu s-a pus problema învingătoarei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tabela a înghețat la 111-90 pentru CS Vâlcea care a egalat la 1. Următoarele două partide vor avea loc la Focșani, luni și miercuri. În cazul în care vâlcenii câștigă ambele meciuri scapă de retrogradare, situație în care se află și Municipal Focșani. Dacă victoriile se împart, va mai avea loc un meci decisiv în Sala Sporturilor Traian.

Andi Niculescu

Politica