joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Trei antrenori așteaptă o ofertă clară din partea lui Mihai Rotaru

CSU Craiova a rămas fără antrenor, după plecarea lui Ivaylo Petev. Mihai Rotaru a început deja căutările și are mai multe variante pe listă. El i-a promis lui Marius Șumudică faptul că va fi următorul tehnician al alb-albaștrilor. Totuși, rapidistul nu vrea să preia o echipă în plin campionat. Oltenii au și alte soluții. Prima ar fi revenirea lui Eugen Neagoe, care spune că nu poate fi decât bucuros pentru că oamenii se gândesc la el.

Deocamdată nu pot să vă zic nimic. Sincer, nu știam că este și Emil Săndoi pe listă. Mă bucur să aud lucrul ăsta, suntem doi jucători care am făcut istorie la Craiova. Este normal să se vorbească despre noi. Asta este părerea mea. Am făcut lucruri foarte bune. Ca să rămâi în istoria Universității Craiova, nu este așa simplu. Au fost jucători mari, imenși, care nu au câștigat nimic la Craiova. Este normal să se vorbească despre noi. Noi am reușit să câștigăm împreună trei trofee. Nu știu dacă are Emil vreunul în plus, dar eu din câte știu avem împreună eventul și Cupa în 1993. Rămâne de văzut, în momentul în o să fie ceva concret, o să aflați. Nu pot să vorbesc prea multe, pentru că nu sunt acolo”, a spus Eugen Neagoe, potrivit Sport pe Surse.

Costel Gâlcă este un alt antrenor care așteaptă o ofertă din partea lui Mihai Rotaru. Fostul secund de la CSU Craiova, Basarab Panduru, este de părere că tehnicianul care a câștigat titlul cu FCSB poate face o treabă bună în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta. El (n.r. – Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă.  Vorbesc cu el (n.r. – Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. – la Universitatea Craiova)”, a declarat Basarab Panduru. , conform Orange Sport.

Politica