joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova a primit Premiul de Excelență pentru Târgul de Crăciun

Craiova a primit Premiul de Excelență pentru Promovarea Turismului Românesc pentru Târgul de Crăciun. Astfel, a fost singura municipalitate premiată pentru proiecte în turism. Totul s-a desfășurat la Guvernul României în cadrul lansării Cărții albe a turismului românesc, miercuri.

„Succesul Târgului de Crăciun de la Craiova a fost confirmat, miercuri, în Capitală, într-un cadru festiv prilejuit de lansarea Cărții albe a turismului românesc. Craiova a primit Premiul de Excelență pentru Promovarea Turismului Românesc pentru Târgul de Crăciun! A fost singura municipalitate premiată pentru proiecte de turism!
Suntem onorați că am făcut parte din povestea de succes a turismului din România, după cum a punctat Ştefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. Alături de Târgul de Crăciun Craiova au mai fost premiați: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul George Enescu, Flavours of Romania – Charlie Ottley, Asociația Caiac SMile, Electric Castle, Călător în Bascheți, Asociația Gastro Local, ROVentura, Via Transilvanica fotograful Cătălin Urdoi și meșterul olar Daniel Leș”
, a anunțat primăria Craiova într-o postare pe o rețea de socializare.

sursa foto: FB/Primăria Municipiului Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica