joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Încă un jucător de la CSU Craiova, propus la FCSB: „Unul dintre cei mai buni fotbaliști din România”

FCSB este foarte aproape de câștigarea campionatului. Imediat după victoria cu CSU Craiova, Gigi Becali a anunțat că are deja o listă de transferuri și că vrea să aducă, în vară, fotbaliști de top în Capitală. Pe această listă se află Alex Mitriță, Denis Alibec, Louis Munteanu, dar și un închizător care să aibă un stil asemănător cu cel al lui Bourceanu.

Dumitru Dragomir a văzut ce jucători își dorește Gigi Becali și și-a permis să mai adauge un nume pe listă. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îl recomanda la FCSB pe Mihai Căpățână, de la CSU Craiova, care este unul dintre cei mai polivalenți fotbaliști din Liga 1.

Gigi Becali are cel mai bun fundaș dreapta în prezent, pe Vali Crețu, care are o capacitate de efort ieșită din comun. În viitorii doi ani, i-aș recomanda, dacă vrea fundaș de talie mare, să-l ia pe Căpățână de la Craiova. El joacă mereu unde-l bagă aia. Ba fundaș stânga, ba dreapta. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, ascultă la mine! Eu nu spun nimănui ce să cumpere și ce nu, vorbesc doar ce cred eu și spun la televizor”, a adăugat Dragomir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica