joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tineri reținuți pentru că au furat 25.000 de lei de la un bătrân de 90 de ani

Doi tineri de 18 şi 30 de ani, din Băilești, au ajuns în arestul polițiștilor doljeni pentru că au furat de la un bătrân de 90 de ani suma de 25.000 de lei. Totul s-a întâmplat în Băilești, luni după-masă. Bărbatul a scos de la bancomat banii, iar atunci a fost abordat de cei doi tineri spunându-i că îl vor ajuta să meargă acasă. După ce i-au furat banii, l-au lăsat pe bărbatul de 90 de ani pe un câmp.

„Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei, ocazie cu care a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea, care i-ar fi promis că-l vor duce la locuinţa sa din comuna Galicea Mare.

Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti, unde, i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp”, transmite IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi au fost identificați și au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Dolj. Bărbatul și-a recuperat suma de bani, integral.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificaţi cei doi tineri, cu vârstele de 18 şi 30 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate.
Aceştia au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”
, mai spune IPJ Dolj.

Politica