joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

O doljeancă a devenit agresivă după ce a fost oprită de polițiști

Polițiștii i-au dat două amenzi și i-au luat și permisul de conducere

O femeie de 38 de ani a fost oprită în trafic de polițiștii doljeni. Aceasta a devenit recalcitrantă și agresivă. A coborât din mașină, deși agenții îi spuseseră să nu facă acest lucru. Femeia s-a ales cu două amenzi și cu permisul suspendat.

În seara de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.05, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Bechetului, din localitatea Lișteava. La volanul autoturismului a fost legitimată o femeie de 38 de ani, din localitatea, care, deşi i s-a comunicat să nu coboare din autoturism, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, devenind recalcitrantă şi agresivă verbal.

De asemenea, a refuzat să se legitimeze, urcând în autoturism cu scopul de a ieşi pe uşa lateral dreapta-faţă. Împotriva acesteia a fost folosit spray iritant-lacrimogent, urmat de imobilizare şi încătuşare. Femeia fost condusă la sediul Poliţiei Oraşului Bechet, unde a fost testată atât cu aparatul etilometru, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Împotriva acesteia a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.700 de lei conform Legii nr. 61/1991, dar şi cu amendă în valoare de 2.640 de lei conform O.U.G. nr.195/2002, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, potrivit IPJ Dolj.

Politica