joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Motociclist la spital, după ce s-a izbit de un taxi

Un tânăr din județul Dolj a ajuns la spital, după ce a intrat cu motocicleta într-un taxi care oprise la trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în Craiova, în zona Brazda lui Novac.

„In după-amiaza zilei de 06 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Craiova.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr de 27 de ani, din comuna Amărăștii de Sus, în timp ce conducea un motociclu pe strada Doljului, la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Brazda lui Novac, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de vehiculul din fața sa intrând în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Băileşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, tânărul de 27 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.”- IPJ Dolj

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„In cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj

sursa foto: Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica