sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, aniversaţi la Promenada Craiova

Promenada sărbătorește 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române printr-un eveniment amplu, desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mihai Bravul” Dolj.

Craiovenii dornici de o experiență inedită și de informații interesante din domeniul militar și nu numai sunt așteptați duminică la Promenada, în intervalul 14:00 – 18:00. Evenimentul se va desfășura atât în interiorul cât și în exteriorul centrului comercial.

Astfel, pe 31 martie, vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia să asiste la prezentări în care vor descoperi tehnică militară, piese de armament, echipamente și autovehicule din dotarea Jandarmeriei. De asemenea, va fi evidențiată utilizarea acestora în misiunile de protecție și asigurare a ordinii publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În plus, vor fi organizate exerciții de dresaj canin, în cadrul cărora publicul va putea urmări demonstrații de găsire a explozibilului și de urmărire a infractorilor. Un alt moment deosebit va fi reprezentat de exercițiile tehnice și demonstrative ale Structurii de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale, care vor oferi celor prezenți o privire în culisele muncii jandarmilor în situații critice.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada se găsesc atât pe site  https://www.promenadacraiova.ro/, cât și pe paginile de social media ale centrului comercial.

Facebook https://www.facebook.com/promenadacraiova/

Instagram https://www.instagram.com/promenadacraiova/ 

Politica