sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Licean din Târgu-Jiu, dat dispărut

Un tânăr de 17 ani din Târgu Jiu a dispărut. Băiatul era elev la o unitate de învățământ din oraș. El a plecat după terminarea orelor de la școală și nu a ajuns acasă. Totul s-a întâmplat joi după-masă. Familia acestuia a alertat poliția.

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, Stamate Alexandru Lucian, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, a plecat de la unitatea de învățământ la care avea cursuri și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime – 1.84 m, constituție astenică, ochi căprui, păr şaten.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, cu fermoar portocaliu, pantaloni de trening de culoare negru, cu dungi de culoare roșu cu alb (în partea din lateral), în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare negru și avea un rucsac de culoare albastru-închis”, este anunțul celor de la IPJ Gorj în legătură cu dispariția minorului.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorului, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Politica