sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean prins de polițiști când vindea 23 de grame de cocaină în Craiova

Un bărbat de 26 de ani din Olt a fost prins când vindea 23 de grame de cocaină în Craiova. Oamenii legii au făcut o acțiune pentru combaterea traficului de droguri. Astfel, bărbatul de 26 de ani vindea cocaină pentru 9.500 de lei. El vindea droguri împreună cu un alt bărbat, care nu a fost prins de polițiști încă.

„La data de 26 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, în timp ce ar fi pus în vânzare 23 de grame de cocaină, pentru 9.500 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta, împreună cu o altă persoană ( care se sustrage urmăririi penale) ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină, cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei”, transmite IPJ Dolj.

Oamenii legii i-au găsit acasă, în urma perchezițiilor, 150 de grame de cocaină, un cântar de mare precizie, diverse obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. Tânărul a fost reținut pentru 30 de zile.

Politica