joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Încălțăminte contrafăcută, descoperită de polițiștii de frontieră la Bechet

Polițiștii de frontieră au efectuat un control la vamă la Bechet la un ansamblu de vehicule condus de un bărbat din Polonia, aproximativ 1.728 perechi încălțăminte, toate inscripționate cu denumirea unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute. Bărbatul de 26 de ani a încercat să treacă la punctul de trecere și a fost oprit de polițiști.

„În data de 06.02.2024, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetățean polonez, în vârstă de 26 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta diverse bunuri, din Grecia în Slovacia, conform documentelor prezentate. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, în compartimentul de marfă, ambalate în 36 de cutii de carton care conțineau în total 1.728 perechi încălțăminte (papuci), toate inscripționate cu denumirea unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute. Bunurile descoperite, în valoare totală estimată de 432.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către lucrătorii Biroului Vamal Bechet, în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență”, spun polițiștii de frontieră.

Faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica