miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minivacanța de 1 decembrie a fost plină de accidente și dosare penale

In minivacanta de 1 decembrie politistii n-au avut liniste. Accidentele s-au tinut lant, precum si dosarele penale pentru soferii care n-au respectat legea.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Aninoasa, s-a ales cu dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

“În dimineața zilei de 2 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Aninoasa, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Turburea, județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a refuzat solicitarea polițiștilor de a fi testat alcoolscop, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești în vedera prelevării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, potrivit IPJ Gorj.

Un bărbat de 49 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Hurezani, fiind sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

“În seara zilei de 1 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Hurezani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, conform sursei citate.

Un tânăr de 17 ani, din comuna Slivilești, județul Gorj, a fost depistat de politisti în timp ce conducea un motoscuter pe DJ 673 pe raza localității Șiacu, fără a deține permis de conducere și fără ca vehiculul să fie înmatriculat sau înregistrat.

“La data de 1 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat în trafic un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Slivilești, județul Gorj, în timp ce conducea un motoscuter pe DJ 673 pe raza localității Șiacu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fără ca vehiculul să fie înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au mai transmis politistii.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea din direcția localității Rovinari spre Turceni a intrat cu mașina într-un cap de pod.

“În dimineața zilei de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 66 Bâlteni.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 48 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Rovinari spre Turceni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, transmite IPJ Gorj.

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Bustuchin, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Bustuchin către Pojaru a depășit, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

“La data de 1 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 675 Bustuchin.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Bustuchin, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Bustuchin către Pojaru, județul Gorj, a efectuat manevra de depășire, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 20 de ani, aceștia fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accientului”, conform politistilor.

O femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea prin Târgu Cărbunești către Jupânești, ar fi lovit un pieton care se angajase în traversarea străzii.

“În seara zilei de 2 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Jupânești, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Târgu Cărbunești către Jupânești, ar fi acroșat un pieton care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, conform sursei citate.

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Aninoasa, județul Gorj, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un tractor pe DC 48 Groșerea, tractând o remorcă neînmatriculată.

“La data de 2 decembrie 2023, polițiști in cadrul Postului de Poliție Aninoasa au identificat în trafic, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Aninoasa, județul Gorj, în timp ce conducea un tractor pe DC 48 Groșerea, tractând o remorcă neînmatriculată.

De asemenea, în urma verificării conducătorului auto în Bazele de Date ale Poliției Române, acesta figura că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, conform sursei citate.

Un barbat de 46 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, de către un bărbat fără permis de conducere și care se afla sub influența alcoolului.

“În noaptea de 3 spre 4 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența alcoolului cu o concentrație de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare erau atribuit unui alt autoturism, cel pe care îl conducea nefiind înmatriculat în circulație.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, transmit politistii.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Bălești, județul Gorj, a fost prins în timp ce conducea un tractor, tractând o remorca, pe raza satului Ceauru, ambele fiind neînmatriculate.

“La data de 3 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Bălești, județul Gorj, în timp ce conducea un tractor, tractând o remorca, pe raza satului Ceauru, ambele fiind neînmatriculate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, alineatele 1 și 3”, potrivit IPJ Gorj.

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Turburea, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Turburea către Târgu Cărbunești, ar fi schimbat direcția de deplasare către stânga, fiind acroșat de un alt autoturism, condus de un bărbat, de 71 de ani, din comuna Aninoasa, care se angajase în depășire.

“La data de 3 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 661 Săulești.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Turburea, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Turburea către Târgu Cărbunești, ar fi schimbat direcția de deplasare către stânga, fiind acroșat de un alt autoturism, condus de un bărbat, de 71 de ani, din comuna Aninoasa, care se angajase în depășire.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accientului”, conform sursei citate.

Politica