miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN 7. S-a răsturnat cu mașina în Lacul Proieni

Pompierii militari vâlceni au intervenit duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 15.00, la un accident rutier produs în localitatea Brezoi, DN 7. Au acționat forțe din cadrul Stației Brezoi cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe aparținând SAJ. În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat în balta Proieni.

Persoanele din mașină s-au autoevacuat.

”Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în localitatea Proieni, la km 211+ 500 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându – se în canalul ce face legătura între lacul Proieni și râul Olt”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv conducătorul auto, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Politica