joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doi bărbați, reținuți pentru încălcarea măsurilor impuse prin ordine de protecție

Polițiștii doljeni au reținut, miercuri, 17 mai, doi bărbați care au încălcat măsurile dispuse prin ordinele de protecţie.

Astfel, polițiști din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Craiova, care s-ar fi apropiat de locuinţa soţiei sale şi ar fi contactat-o telefonic pe aceasta, deși nu avea voie.

”În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 07-17 mai a.c., ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi apropiat de locuinţa soţiei sale şi ar fi contactat-o telefonic pe aceasta. Totodată, bărbatul este bănuit că în noaptea de 07/08 mai a.c., ar fi tăiat anvelopele autoturismului femeii”, transmite IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, în formă continuată (5 acte materiale), distrugere şi ameninţare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Tot miercuri, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care, de asemenea, a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa.

”În zilele de 24 şi 29 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că, unchiul său, un bărbat de 49 de ani, ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa. În fapt, prin decizia instanţei de judecată, bărbatului de 49 de ani i-a fost interzis să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de tânărul de 33 de ani, precum şi faţă de tatăl acestuia din urmă”, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie (patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica