vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținuți după ce au spart o locuință din Piatra-Olt

Doi tineri, în vârsta de 22 de ani, respectiv 17 ani, ambii din orașul Piatra-Olt, au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii olteni îi bănuiesc pe aceștia de comiterea infracțiunii de furt calificat, după ce ar fi spart o locuință.

„La data de 9 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință din orașul Piatra-Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt, care au stabilit faptul că, în noaptea de 8/9 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri electrice si electronice din anexele unei locuințe, situată pe strada Traian, din orașul Piatra-Olt, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 3.000 de lei”, informează IPJ Olt.

Pe numele celor 2 tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt: „Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, explică oamenii legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica