duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru poate pleca de la CSU Craiova. E așteptat la un alt club din Liga 1

Dragoș Măchițescu, consilier local în cadrul administrației Primăriei Municipiului Ploiești, a anunțat că joi, 9 martie, va avea loc o conferință de presă. Atunci, vor fi dezvăluite informații referitoare la viitorul clubului Petrolul.

Mai mult decât atât, consilierul spune că Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, ar urma să plece din Bănie, în vară. Omul de afaceri este așteptat să investească la Petrolul, alături de Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara.

Marți, la ora 13, Marian Copilu a chemat liderii de galerie la stadion! Joi ar urma să fie o conferință de presă. Văd același scenariu ca în 2011, atunci când Walter a fost anunțat că va veni din vară la Petrolul. În prezent, Rotaru va sta „pe dreapta” până în vară, ca și în cazul Walter. Prima infuzie de capital, cea necesară pentru licențiere, așa se discută în prezent, va veni din partea lui Marian Iancu! Iar la capitolul transferuri, primul nume vehiculat este cel al lui Arlauskis”, a declarat Dragoș Măchițescu, pentru ProSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica