duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul rănit în accidentul de la Podul Olt a murit

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, implicat în accidentul rutier petrecut luni, la Podul Olt, de la Slatina, a decedat. Anterior, la scurtă vreme după producerea evenimentului, a murit şi soţia acestuia, în vârstă de 73 de ani, care se afla cu el în autoturism.

Șoferul drogat care a provocat un accident rutier la Podul Olt, în urma căruia cei doi oameni au murit, a fost reținut și instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„În urma probatoriului administrat, la data de 1 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 2 martie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bals cu propuneri legale”, a anunțat IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că evenimentul pentru care tânărul a fost reținut s-a produs în după-amiaza zilei de 27 februarie pe Drumul Național 65 – European 574, în apropierea podului Olt.

Politica