vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un interlop român, ucis în Malta! A fost înjunghiat în inimă de rivali din București

Temutul interlop constănțean John Englezu a fost ucis, luni, 5 decembrie, pe o stradă din Malta. Autorul asasinatului este un membru al clanului Chira, care acționează în București.

Săptămâna trecută, John Englezu, care avea cetățenie română și britanică, a plecat din București spre Malta împreună cu trei indivizi care fac parte din clanul Chira, pentru a recupera o sumă de bani.

Acolo, după o ceartă, John Englezu, care avea 44 de ani, a fost înjunghiat de unul dintre membrii clanului Chira. Criminalul i-a înfipt cuțitul în inimă constănțeanului, care a murit două ore mai târziu, scrie stirileprotv.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei trei indivizi din clanul Chira au fost arestați de autoritățile din Malta. Doi dintre ei au fost prezentați, miercuri seara, în fața judecătorilor, informează Malta Today. Pentru al treilea, aflat în spital, acuzațiile vor fi făcute ulterior.

John Englezu, care era cunoscut și ca Joseph Rivas, a fost bodyguard în cluburile de fițe din Constanța, iar apoi a devenit recuperator.

În 2008, interlopul a fost implicat în două jafuri care au avut loc în Londra. Unul dintre acestea s-a încheiat cu un deces. Mai exact, un bărbat a murit după ce John Englezu l-a desfigurat. Pentru cele două jafuri, interlopul a fost condamnat la închisoare, dar a reușit să fugă din Anglia în România.

În februarie 2013, în România, John Englezu a fost judecat pentru tentativă de omor și condamnat la 3 ani de închisoare. El a fost eliberat pentru bună purtare.

În același an, autoritățile britanice au emis un mandat internațional de arestare pe numele lui John Englezu, însă nu au reușit să-l extrădeze. Cu toate acestea, interlopul a fost condamnat la închisoare pe viață.

În 2015, interlopul a fost arestat de poliția din România pentru că a furat 100.000 de euro din casa unui bărbat pe care l-a torturat.

Politica