vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Furt de aur și bani la Burila Mare, cu autor necunoscut

Autori necunoscuți, căutați cu înverșunare de poliție, au prădat o casă din satul Crivina, comuna Burila Mare, județul Mehedinți, și au furat o sumă mare de bani și câteva monede de aur. IPJ Mehedinți nu a dorit să facă public prejudiciul concret dar a anunțat că se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și în vederea prinderii cât mai rapide a făptașilor.

„La data de 4 septembrie a.c., ora 17.25, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Burila Mare, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din locuință. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian, s-a stabilit că, în perioada 03 septembrie, ora 10.00 – 04 septembrie, ora 17.00 a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns pe o fereastră neasigurată în locuința persoanei vătămate, din satul Crivina, de unde i-ar fi sustras, din dormitor, dintr-un sertar, o sumă de bani și câteva monede din aur.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspectorul principal Corina Moraru.

Politica