miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Jese Rodriguez, nuntă de peste jumătate de milion de euro

Unde s-a desfășurat nunta fastuoasă: ”Nu va mai exista un eveniment de o asemenea magnitudine”

Jese Rodriguez, fostul fotbalist de la Real Madrid și PSG, s-a căsătorit la începutul acestei luni cu Aurah Ruiz, aleasa inimii sale. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, însă costurile au fost pe măsură. O echipă de jurnaliști internaționali au stabilit că marele eveniment a costat peste jumătate de milion de euro, la care se adaugă și un cadou de nuntă impresionant.

Nunta fastuoasă s-a desfășurat într-un resort de lux din Insulele Canare, Las Palmas, și numai asta a ajuns să coste câteva sute de mii. La această sumă se adaugă și un club de pe plajă, unde mirii au oficiat prima parte a ceremoniei, angajarea artiștilor care au întreținut atmosfera, a fotografilor și cameramanilor. Spaniolii de la AS au tras linie și au conchis că nunta lui Jese Rodriguez cu Aurah Ruiz a costat peste 600.000 de euro. ”Nu va mai exista un eveniment de o asemenea magnitudine”, au declarat reprezentanții resortului.

Jese Rodriguez îi face toate poftele soției sale

Totodată, fotbalistul nu s-a dat în lături de la nimic pentru a o face fericită pe aleasa inimii sale, motiv pentru care a suportat costurile unui avion privat care l-a adus pe Dalex, unul dintre cântăreții de la nuntă, tocmai din Valencia. Mai mult, înainte să ajungp în fața altarului Jese Rodriguez a mai scos niște bani din buzunar, pentru a-i face soției sale un cadou de nuntă impresionant la care multe femei visează.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aurah Ruiz a primit de la soțul său o bijuterie de mașină, un bolid de lux pe care toți cei care fac parte din lumea bună o au. Este vorba despre un Mercedes-AMG GLE, al cărui preț de pornire este 100.000 de euro. Dacă adăugăm opțiuni și alte caracteristici față de cele din fabrică se pot adăuga încă 60-70.000 de euro, la costul de bază.

Astfel, dacă adăugăm și cadoul, Jese Rodriguez a fost nevoit să scoată din buzunar mai bine de 700.000 euro, pentru cea mai importantă zi din viața lui.

Foto: click.ro

Politica