marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Laszlo Balint, egalul legendarului Hernan Crespo!

Rezervele CSU Craiova au reușit să țină piept echipei Al Duhail, pregătită de legendarul internațional argentinian.

Laszlo Balint a mărit la patru seria meciurilor fără înfrângere, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical desfășurat în compania celor de la Al Duhail, formație din Qatar. Croatul Ante Roguljic a deschis scorul în minutul 20, iar Al Duhail a egalat prin kenyanul Michael Olunga, golgheterul sezonului trecut în prima ligă din Qatar. D. Rusu – Benga (68 Neţoiu), Găman, Brăşfăleanu, Bancu – Sala, Vînă, Nistor (74 Koljic) – Cîmpanu, Markovic (60 Danciu), Roguljic (71 Baiaram) au fost jucătorii pe care s-a bazat Balint.

Balint: „Sunt un pic nemulțumit!”
La fel ca la meciul precedent, Laszlo Balint nu s-a arătat prea încântat de evoluția elevilor săi: „Un joc bun, în primul rând m-a interesat mai mult partea de consistenţă, decât rezultatul, dar până la urmă am reuşit să facem un rezultat de egalitate împotriva unei echipe foarte puternice, cu jucători foarte bine cotaţi, cu o calitate individuală mult peste media Ligii I. Putea să câştige oricare dintre echipe, pentru că şi noi am mai avut situaţii bune de a marca, în special în prima parte, dar şi ei au mai avut ocazii. În mare, ne-am îndeplinit obiectivele, dar sunt un pic nemulţumit că am primit gol din fază fixă, pe undeva scuzabil, să zic, pentru că, din punct de vedere al gabaritului, cel puţin la acea fază, cei de la Duhail au fost peste noi”.
Autorul golului CSU Craiova, croatul Ante Roguljic, a spus: „Nu a fost un meci uşor, fiindcă suntem în cantonament de 21 de zile, după antrenamente dificile, picioarele resimt oboseala, dar cred că, în cele din urmă, am avut o prestaţie bună. Sigur, mai avem detalii de îmbunătăţit, dar pe moment ne simţim în largul nostru cu ceea ce facem şi cred că vom fi pregătiţi pentru primul meci oficial. Avem cu Sepsi, apoi mergem în Albania, cu mare încredere”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Crespo: „Sunt mulțumit de acest amical!”
Hernan Crespo a dat și el interviu pentru site-ul clubului oltean: „Sunt mulţumit de acest amical, nimeni nu s-a accidentat, mai ales că începem campionatul pe 3 august. M-am concentrat pe echipa mea, dar cred că şi Craiova a jucat bine, a fost un meci interesant. Toată lumea e bine, asta e cel mai important la finalul unor astfel de jocuri amicale”
În precedentele meciuri de verificare din Austria, CSU Craiova a înregistrat următoarele rezultate: 4-1 cu Arminia Bielefeld (retrogradată din Bundesliga), 1-1, cu FK Qarabag (campioana Azerbaidjanului) şi 1-0 cu FC Heidenheim (locul 6 în Zweite Bundesliga).
CSU Craiova debutează în noua ediţie a Superligii, vineri, 15 iulie, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi OSK.

spot_img
spot_img

Politica