marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

51 de militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” au primit brevetul de mecanic-conductor TAB

Timp de trei săptămâni, în perioada 09 – 27 mai, militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” s-au antrenat pentru a primi brevetul de mecanic-conductor TAB, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

”Timp de trei săptămâni, militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” s-au antrenat pentru a stăpâni cele două motoare, de 130 cai putere fiecare, ale transportorului, atât pe uscat cât și în traversarea cursurilor de apă”, au scris reprezentanții MApN.

Cursanții au fost pregătiți de instructori specializați din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, dar și de instructorii Centrului de Perfecționare Tancuri și Auto ”Colonel Pandele Predescu”. Militarii au parcurs un program complex de pregătire care a cuprins atât o parte teoretică, cât și o parte practică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finalul cursului, în urma susținerii testului care a avut o probă teoretică și una probă practică, cei 51 de militari au primit brevetul de mecanic-conductor TAB, cele mai mari note la evaluările finale fiind obținute de soldat Liliana-Elena Dumitru, de la Batalionului 33 Vânători de Munte ”Posada”.

Politica