vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Vouchere de vacanță pentru angajații Consiliului Județean

Angajații Consiliului Județean Mehedinți și cei ai unităților din subordine vor primi vouchere de vacanță, a anunțat președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

”În această perioadă, se fac demersurile pentru acordarea tichetelor de vacanță pentru anul 2022, în valoare de 1450 de lei/salariat, către angajații din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mehedinți și cei ai instituțiilor din subordine”, a spus Georgescu.

Potrivit acestuia, vor primi vouchere angajații de la: Direcția Generală de Asistență socială și Protecția Copilului Mehedinți; Muzeul Regiunii Porților de Fier; Biblioteca Județeană I.G. Bibicescu; Centrul Cultural Nichita Stănescu; Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți; Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor; Centrul Medico-Social Cujmir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Tichetele de vacanță vor fi emise doar în format electronic și nu reprezintă o cheltuială în plus pentru Consiliul Județean Mehedinți ci mai degrabă o investiție în sectorul turism/HORECA, un sector care are nevoie de sprijin inclusiv în județul Mehedinți. Totodată, măsura duce la o mai bună fiscalizare în turism, prin reducerea practicilor ilegale sau a celor aflate la limita legii”, a mai adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica