vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Wine Therapy, eveniment caritabil organizat de Rotaract Club Craiova

Rotaract Club Craiova vă invită la prima ediție a evenimentului Wine Therapy, un wine tasting care îmbină plăcerea de a degusta un vin special, cu cea de a te implica în societatea în care trăiești. Evenimentul este îndrumat și ținut de George Ignat, somelier apreciat în acest domeniu.

Fiind prima ediție, organizatorii au ales să direcționeze toate donațiile către achiziționarea unui aparat de electrofizioterapie pentru Cabinetul de Fiziokinetoterapie din cadrul UMF Craiova, coordonat de domnul Profesor Gherghina Florin. „Domnul Profesor ne-a atras de mult atenția prin toată munca depusă și dedicarea față de pacienți. Am ales să venim în sprijinul micuților cu dizabilități deoarece știam că aici, pe lângă suportul material, vor găsi și oameni buni care să îi ajute necondiționat”, a declarat pentru ”Jurnalul Olteniei” Andreea Podeanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Tinerii care fac parte din club sunt dornici să mai organizeze multe alte adunări de acest tip. „Sperăm că acesta să fie încă unul din evenimentele de succes pe care le organizăm în scopuri caritabile. Mereu este nevoie de ajutor undeva, iar noi avem încă alte multe idei de evenimente de pus în practică”, a mai spus Andreea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar dacă este prima ediție, organizatorii au așteptări mari și doresc să fie o experiență greu de uitat. „În primul rând, ne dorim ca participanții să se simtă bine, să aibă parte de o seară de relaxare alaturi de prieteni, un vin și o muzică bună și, totodată, să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit pentru ei. Sperăm să fie un eveniment de succes și pe viitor să îl îmbunătățim, poate chiar să îl organizăm în mai mult de o ediție pe an”.

Rotaract este un ONG care desfășoară în mod regulat activități în scop umanitar. În edițiile trecute acest eveniment a fost ținut sub forma unor concerte caritabile. „De data aceasta am dorit să schimbăm puțin tematica și să venim cu ceva nou și atractiv. O degustare de vinuri a fost ideea unanim acceptată de membrii clubului nostru”, a mai precizat tânăra.

Evenimentul se va ține pe data de 26 Martie 2022 la Smart Pub. Participarea la eveniment se face pe baza unei donații minime de 150 RON. Locurile la eveniment sunt limitate la 50 de participanți. Mai multe detalii AICI.

Politica