vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. În Prefectură, a avut loc o nouă „șezătoare”

Prima ședință a Colegiului Prefectural Mehedinți condusă de prefectul Constantin Alin Isuf a avut pe ordinea de zi trei teme de interes pentru mehedințeni. Prima a avut ca subiect formele de plată pentru fermieri prin programele de subvenționare derulate de APIA Mehedinți. Așa cum a precizat Mihaela Gherasimescu, directorul instituției, începând cu 1 martie se demarează campania de primire a cererilor unice de plată pentru fermieri.
A doua temă de interes expusă de directorul Administrației Financiare Mehedinți, Durac Cosmin, a prezentat platformele electronice digitale ce vin în sprijinul instituțiilor publice dar și cetățeanului, prin obținerea unor documente electronice accesând direct baza de date din cadrul ANAF. În acest fel sunt eliminate drumuri, documente olografe și timpul pierdut de cetățean pe la instituții pentru depunerea unor cereri și obținerea unor documente justificative.
Ultimul subiect analizat în colegiu a fost prezentat de către Mădălina Bratu, directorul O.C.P.I. Mehedinți, temă referitoare la stadiul derulării programului de încadastrare a localităților, program guvernamental prin care încadastrarea terenurilor și localităților este realizată din fonduri publice, lucrările fiind gratuite pentru cetățeni.

Politica