miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu candidează la președinția CSU. Marian Copilu poate să plece

Sorin Cârțu este prima persoană care și-a anunțat candidatura la alegerile pentru președinția clubului CSU. Gloria Craiovei Maxima va avea șanse mari să îl învingă pe Marian Copilu, dacă patronul echipei nu se implică.

În principiu da, voi candida. Nu știu cine și dacă se va înscrie, pentru că e prea devreme deocamdată. Vedem care e și curentul. În principiu voi candida. Nu știu dacă Gică va candida sau ce face el. Vorbiți cu el”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Mihai Rotaru a explicat faptul că Marina Copilu și-a asumat faptul că ar putea să fie înlăturat atunci când a ales să se alăture proiectului din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste alegeri trebuie să iasă cât mai bine din punct de vedere al corectitudinii. Marian Copilu a semnat până la 31 mai. Atunci când a venit ca partener, a știut de la început. Vrem să organizăm alegeri unicat și să construim un club pe bază de socios, iar suporterii să construiască pentru doi ani. Ei pot să meargă în tandem, de exemplu Pavel Badea cu Eugen Neagoe”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Politica