marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal pentru un târgujian care și-a îngropat câinele într-o pădure

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, e suspect de uciderea câinelui său până la finalizarea cercetărilor după ce s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a îngropat animalul într-o pădure. Acesta a murit după ce a fost lovit de o maşină.

Am fost anunţat de mama mea că a avut loc un accident şi câinele meu a murit. Am vrut să-l îngrop undeva pentru că am ţinut mult la acest câine. Eu stau la bloc şi nu aveam unde să-l duc, aşa că am decis să îl aduc în pădure“, a spus Adrian, proprietarul câinelui, conform adevărul.ro.

Polițiștii au aflat despre fapta tânărului de la o persoană care a sunat la 112: „Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi la 112 de către un tânăr din municipiul Târgu Jiu cu privire la faptul că în pădurea din localitea Drăgoieni, în zona amenajată pentru agrement public, patru persoane încercau să îngroape un sac din rafie, cu urme de sânge, iar la vederea apelantului au fugit. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunităţii şi poliţişti din cadrul Biroului Protecţia Animalelor, pentru cercetarea la faţa locului. În sac a fost identificat un cadavru de câine, care prezenta o leziune deschisă pe toracele stâng. Ulterior, la faţa locului s-a prezentat şi proprietarul animalului, un tânăr de 21 de ani, care a precizat că decesul a survenit din cauza unui eveniment rutier. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sun aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere cu intenţie fără drept a animnalelor“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica