Conecteaza-te cu noi

Gorj

Târgujienii au intrat în faza de licitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii

Publicat

pe

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat faptul că s-a intrat în faza de licitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii.

„Am intrat în faza de licitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii. Avem finanțarea asigurată din fonduri europene pentru acestea, ca de altfel și pentru proiectarea reabilitării Parcului Central și a Aleii Scaunelor. Suma prevăzută în acest sens este de 2,5 milioane lei, cu precizarea că faza de execuție va fi prioritară în ceea ce privește finanțarea”, a spus Marcel Romanescu.

Cele trei pasaje vor fi amenajate în intersecțiile de la Piata Centrală (3185 mp cu 4 căi de acces), Parângul (1110 mp cu 3 căi de acces) și din zona Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” (1405 mp cu 4 căi de acces).Toate vor fi dotate cu scări și lifturi, spații socioculturale (librărie, cafenele), spații comerciale și de presă, iar în centrul fiecărui pasaj va fi construit un luminator, spațiul de sub el fiind destinat evenimentelor culturale sau comerciale.Proiectele vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie, urmând demersurile necesare pentru faza de execuție.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.