duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O doctoriță și un infirmier, anchetați la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

O doctoriță și un infirmier sunt protagoniștii unui scandal la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Unitatea medicală a pornit o anchetă internă, în urma sesizărilor făcute de un pacient. Acesta susține că a aşteptat în ambulanţă aproximativ 40 de minute până când a fost primit, deoarece cei doi ar fi avut alte probleme de rezolvat cu uşa închisă în cabinetul medicului. O altă sesizare se referă la efectuarea unor consultaţii medicale de către infirmierul respectiv, care nu avea calitatea şi pregătirea necesare, substituindu-se, astfel, medicului, notează adevarul.ro.

„A fost stabilită o comisie care să verifice toate aspectele semnalate la nivelul Secţiei de Psihiatrie. Ancheta este în derulare şi, la final, se va întocmi un raport. Se vor verifica pontajele ca să se stabilească dacă cei doi angajaţi au fost în acelaşi timp la serviciu, graficele de lucru şi se vor audia cele două persoane, dar şi personalul secţiei. În funcţie de ceea ce comisia va stabili în urma anchetei, se vor aplica şi sancţiuni“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, conform sursei citate.

Conducerea spitatului a luat chiar și decizia de a monta camere video de supraveghere, pentru ca astfel de situaţii să fie evitate. „Va fi pusă în aplicare această măsură pentru ca situaţii de acest fel să fie evitate şi pentru a se putea verifica orice fel de incident“, a mai spus Dumitru Vienescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica