duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Dolj va direcționa peste 1.7 milioane de lei către primării

Consiliul Județean (CJ) Dolj va direcționa 1.747000 lei către primăriile din județ, suma reprezentând cota de 6% din impozitul pe venit încasat suplimentar la bugetul de stat în anul 2021.

Banii vor fi folosiți pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare.

„Se aprobă repartizarea cotei de 6% din impozitul pe venit încasat suplimentar la bugetul de stat în anul 2021, în valoare de 1.747 mii lei, reprezentând fond la dispoziţia consiliului judeţean, pe unităţi administrativ – teritoriale, pe anul 2021, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare, pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii şi din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale”, conform CJ Dolj. Suma a fost aprobată luni, într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica